Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

KOLOFON

 

Spletne strani Urada za narodnosti dajejo splošne informacije o delovanju urada ter informacije in podatke s področja varstva manjšin.
 
Urad za narodnosti bo pri urejanju spletnega mesta skušal zagotavljati sprotne in točne podatke, vsebovane na teh straneh. Urad si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino svojih spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. Niti Urad za narodnosti niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnega mesta urada, ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do spletnega mesta in uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na spletnem mestu (npr. občasno nedelovanje strežnikov) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. 

 


Izvedba: 
Tehnološko izvedbo je zagotovilo Ministrstvo za javno upravo, Direktorat za e-upravo in upravne procese, v sodelovanju s podjetjem Agenda d. o. o., iz Maribora.